• : 0 850 303 81 08
Exxen Nedir, Nasıl İzlenir ?
img
Dünya

Exxen Nedir, Nasıl İzlenir ?

Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği Exxen TV, Netflix, BluTV ve Puhu TV gibi bir dijital platform olacak. Programlar, filmler, animasyonlar, talk showlar ve daha birçok program bu dijital platformda yer alacak. Peki, Exxen nedir, nasıl izlenir ve Exxen TV’de neler olacak?

EXXEN NASIL İZLENİR ?

 Yeni çıkacak olan Exxen, tüm dijital ortamlardan izlenebilecek. Akıllı telefonlardan, tabletlerden ve internet özelliği olan televizyonlardan www.exxen.com. adresinden izlenebilecek. Platformun henüz uygulaması çıkmadığından sadece internet adresi üzerinden izlenebilecek.

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Acun Ilıcalı dün instagram hikayesinde paylaştığı gönderide Exxen üyelik ücretinin aylık 9,90 TL olacağını açıkladı. Üye olunan ilk 7 gün ücretsiz olarak izlenebileceğini duyurdu.

EXXEN'DE NELER OLACAK ?

Acun Ilıcalı dijital platformlara adımını atıyor. 1 Ocak'ta yayına başlayacak EXXEN'de yayınlanacak içeriklerin bir bölümü açıklandı. Exxen'in aylık abonelik ücreti 9,90 TL olacak.

Exxen'in mobil uygulamaları hazırlandı. 1 Ocak'tan itibaren Exxen.com'dan ya da  iOS ve Android cihazlardan seyredebileceğiz. Acun Ilıcalı, Exxen'i Netflix'e rakip olarak çıkarmadığını, içerik türünün farklı yapıda olduğunu ifade ediyor. Exxen, gün içerisinde kısa süreli izlemelik eğlence programlarına da ev sahipliği yapacak. Bazı YouTuberlar yüksek prodüksiyonlu içeriklerini bu platformda yayınlayacak.

Exxen'de yayınlanacak içeriklerin bazıları duyuruldu. @exxentr resmi Twitter hesabı tarafından duyurulan içeriklerin tamamını aşağıdan ulaşabilirsiniz.

SİHİRLİ ANNEM EXXEN'DE

Sihirli bir dünyanın kapıları, “Sihirli Annem” ile aralanıyor! Büyük, küçük herkesi heyecanlandıracak.


ŞEREF BEY 

Karakomedi tadında, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesi bu… Merakla beklenen “Şeref Bey”


KONUŞANLAR HASAN CAN KAYA EXXEN'DE

Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, “Konuşanlar” programı ile gülmeye hazır mısınız? 1 Ocak'tan itibaren #EXXEN ile kahkahaya doyacaksınız!


FEYYAZ YİGİT VE KIVANÇ KILI İLE GİBİ EXXEN'DE

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, bomba #Gibi bir komedi ile karşınızda! Komik skeçlerden oluşan “Gibi” dizi, 01.01.21’de #EXXEN ‘de!


TOLGSHOW FİLTRESİZ EXXEN'DE

#Tolgshow ile kahkaha tufanına hazır mısınız? Güneş gözlüklü gülümseyen yüz ifadesi Hem de filtresiz, bizden söylemesi














İlginizi Çekebilir